31 augusti

Här kommer en liten rapport om Leon och hans nya kompis, Flinga. Det funkar väldigt bra mellan dom än så länge..Dom har ju inte börjat leka och så än men dom kommer överrens. Förutom när lilla gnällspiken protesterar för mkt då vill Leon gå ut=P Men dom kommer nog ha väldigt roligt när hon växt till sig lite=)

Här kommer lite bilder..


John träffar Flinga första gången


Det är tröttsamt att vara liten..


Stor och liten..


Usch vilken liten äcklig sak tycker Leon=P



Lilla Flinga



Fina "storebror" =D


Full fart..Lite suddig bild mén söt=)


Leon är lite avundsjuk att inte han kan ligga såhär och sova=P


27 augusti

Leon han sköter sig bra, han ska få en rumskompis. John ska ta hem en valp (jakthund) som ska bo här medans hon är liten iaf. Ska se om jag kan lägga ut en bild sen när hon kommit hem.

Har inte hänt så himla mkt här det sista, Leon han springer på i skog och mark som en galning..Har ökat hans fodergiva lite för han springer så mkt! Han börjar bli ett litet muskelpaket=)haha..

Va på bruks-SM förra helgen, hejade på en gränsvallarhund. Köpte lite småsaker men inget koppel som tänkt=( Får åka in på djurmagasinet i stan istället, dom hade rea nu ett tag..

Blev ett kort inlägg nu, Leon står i dörren och viftar på svansen så det är bäst att ta kvällsrundan nu så han och jag kan kura upp i soffan sen och se om det finns något roligt på tv=P


11 augusti

I helgen umgicks Leon med flaten Vilda som jag va hundvakt åt..Dom hade jätteroligt ihop, dom sprang runt som galningar i skogen och busade. Vi va uppe och badade med hundarna i en liten sjö och dom simmade ikapp och sen när dom kom ut till leksaken så tog dom den i varsin ände och simmade sida vid sida in till stranden för att sedan kampa om vem som fick leksaken=) Synd jag inte hade med kameran då för det hade varit roligt att ha kort på..

På lördagkvällen va vi hos Ellinor och grillade. Båda hundarna va med, Tuff blev glad över att träffa Vilda, mindre glad över Leon=P Men det va nog ömsesidigt;)

Enda gången dom inte tyckte det va roligt va när vi skulle åka bil..Va lite trångt med två stora vovvar i bak..


En trött Vildis har tagit Leons plats i soffan, han kröp istället ner i Vildas säng=P


3 augusti

Nu äntligen är jag tillbaka vid min dator, har varit hos mina föräldrar i några dagar och varit häst och hundvakt, medans dom varit i Gbg..

Leon har lekt med Puma och Bonnie i flera dagar. Han sköter sig väldigt bra där hemma med nu med att vara lös, innan har han varit lite sån att det är väldigt mkt kul att lukta på överallt och att han stänger av öronen en stund..Men nu börjar han nog känna sig hemma där för nu börjar han "ha på" öronen även där=P 

Mer och mer hemma känner han sig nog för i söndags va jag och tävlade och Leon va hemma med pappa så kom han ner på nedervåningen där Leon skulle vara men hittade honom inte. Sen gick han in i köket och i ögonvrån fick han se Leon helt utslagen i kökssoffan=P Han låg på rygg och han hade brett ut sig över hela soffan! Haha söting=)

I morgon kommer Mikaela med sin flat Vilda som jag ska vara hundvakt åt i helgen. Många "flickvänner" får han Leon=) Tror jag kommer få åka och bada mkt med hunarna i helgen när jag har två badgalningar i huset=)

Nehe nu ska vi nog sova lite, har ju ingen kökssoffa men Leon brukar ju ta riktiga soffan här hemma ist=P

Leon skickar pussar till alla läsare=)


Gammal bild på Vildis när hon va en liten yngling..=P Ska bli roligt att träffa henne igen alldeles för längesen! Hon och Leon ska nog få det roligt ihop!

RSS 2.0