28 juli

Det blev inget Gränsvallarläger för mig och Leon, vi tränar på här hemma istället..Kastar fortfarande draken i skogen och han börjar fatta att jag inte kastar något annat så att han måste komma tillbaka med draken. Fast nu har han börjat springa iväg och gömma draken så det blir nästa grej att komma på någon klurig lösning på. Kommer nog på något sen tänkte jag höra mig för lite och kanske få några tips=)

Leons present från "låtsas mormor" har nu kommit, ett halsband med hans namn broderat på=) Ljusgrått fleccefoder svart botten och typ silvrig text. Passade honom jättebra=) Här kommer lite bilder men tyvärr är dom lite suddiga eftersom jag tog dom med mobilkameran i ett mörkt rum..Ska se om jag kan ta med kameran någon dag och se om dom blir bättre..






18 juli

Usch jag är nere i en liten svacka i bloggandet känner jag, men vi jobbar på som vanligt..Ska eventuellt ha några dagar ledigt nästa vecka, ska bli skönt!

På fredag ska vi kanske åka till gränsvallarlägret jag och Leon, tänkte passa på när det är massa bra hundfolk att få tips av=) Tänkte jag kunde få lite tips om spår, har funderat på att börja med det med Leon men vet inte riktigt hur jag ska börja..

Nu har Leon och jag varit ute på en promenad och han sköter sig bättre och bättre när han är lös=) I eftermiddag kommer Annica och hämtar mig så ska jag sällskapa henne när hon shoppar lite..Leon får vara hemma med sjuklingen John medans vi är i stan.

Här kommer lite bilder..


Ingen pinne är för stor..


Leons badställe


Undrar om han hittar något kul..?


Lejonet i djungeln..


Hahaha så klockren=D

10 Juli

Fullt ös i helgen med. I fredags va vi hos mina föräldrar och red och Leon lekte med Sally en stund. I lördags va vi och red igen, på kvällen åkte vi till Annica och sen va Leon och Sally hemma en stund på kvällen medans jag, Annica och Linnea va inne på piren och åt. Vi sov även över där så Sally och Leon har träffats mkt i helgen. Dom är så söta ihop=)

Nu i eftermiddag har vi varit på 50-års kalas, min farbrors sambo fyllde år. Leon har varit med hela tiden och han blev vän med alla barn som va där. En liten pojk på 1,5 år fick många blöta pussar i hela ansiktet=) Han skötte sig bra men han ville bara leka med alla bollar överallt även de han inte fick leka med..=) Han bet även sönder flexikopplet när jag hade bundit honom i en stolpe en stund. Tror han va lite för mkt uppe i varv när alla barn lekte precis bredvid honom..

I morgon ska vi sova hos mina föräldrar tänkte jag, John va tvungen att åka till Västervik och jobba i ett par dagar så då kan vi vara hemma där eftersom hästarna är där för tillfället.


6 Juli

I helgen hade vi lite besök här, både jag, John och Leon=) Annica och Sally, Ellie och Tuff va här i lördags, vi grillade och hade trevligt. Lite senare på kvällen kom Johns pappa Kjell och hans sambo Barbro, dom hade med sig G&T vilket va poppis hos Annica och Ellie, jag höll mig till min cider ist..=)

Annica, Ellie och hundarna sov över här. På söndagen va Ellie tvungen att åka tidigt men Annica jag och Barbro åkte till hem och hobby i Hjo. Trevligt värre och vi avslutade shoppingen med glass i hamnen=)

Sally och Leon va hemma under tiden och dom två funkar jättebra tillsammans! Kul! Dom sprang och busade runt, Fast det måste vara på Sallys villkor annars tycker hon inte det är kul! Sen åkte vi till Huskvarna och red en sväng. Va längesen jag umgicks så mkt med Annica, kul kul. Med tanke på att vi typ bodde ihop under gymnasietiden=)

Leon han sköter sig bra, vi har börjat kasta leksaker i skogen nu när vi går så han  får leta och använda näsan. Han är måttligt trött när han kommer in..Men han börjar få kläm på vad han ska göra nu. Har nu tvättat Lufsens sele och vi köpte en spårlina till honom i helgen så jag tänkte jag skulle låna det till Leon och se om han tycker det är kul att spåra=)

Ska försöka få in lite bilder på bloggen någon dag=) Nehe nu vill Leon ta en kvällspromenad så det är bäst att skynda ut=P


2 juli

Denna vecka har varit ganska tråkig, jag har varit sjuk men ändå jobbat, ganska svettigt! 25-30 grader varmt ute och destå varmare i lagårn plus feber..Ingen bra kombination! Leon har iaf fått bada massa i veckan, har också velat men tänkte det är nog inte så bra när man är sjuk. Badar i helgen istället tänkte jag men nej, i går kom regnat..igen! Suck! Ska tydligen vara dåligt väder hela juli enligt smhi. Så det blir väl inte mkt till bad i år heller=(
Bara för Leon=)

Ja det är verkligen skönt att han gillar att bada så mkt som han gör. Det är ju smidigt när man är sjuk och inte orkar gå massa långa promenader utan kan stå och kasta pinnar i vattnet=)
Sen har jag börjat kasta ut lite leksaker i skogen utanför huset så han får springa och leta upp dom, också väldigt smidigt sätt att aktivera honom när jag varit sjuk=) Inkallningarna när vi går i skogen funkar mkt bättre nu, och han kommer in och sätter sig och får godis, nu har han t o m börjat "gilla" att bli kopplad. Inte kul att gå i koppel tycker han fortfarande men han sitter och väntar tills jag knäppt i spännet=) Duktig vovve!

Igår va jag och Annica hos mamma och red, Leon satt vid äppelträdet och njöt medans vi red en liten sväng, sen stod vi och pratade en liten stund innan Annica åkte och då fick Leon nog, han tyckte jag va för långsam att hämta honom, så nu har jag hört honom yla=P 

Sen släppte jag honom lös och pappa skrattade åt honom när han sprang runt som en galning och snurrade runt runt och väntade på en leksak eller pinne. Vi släppte ut Puma och Bonnie så han fick leka lite. Bonnie och han älskar att springa lika mkt, och så dom springer! Överallt och ingenstans, dom är ungefär som fågeln i kalle anka på julen..=) Bonnie är snäppet smidigare och snabbare i vändningarna men det är så härligt att se dom. Dom springer och "ler" hela tiden!  

Nu har jag och Leon varit ute på morgon promenad och nu väntar vi bara på att John ska vakna så dagen kan börja=)


RSS 2.0